В Областна администрация - Пловдив утре ще се проведе много важна

...
В Областна администрация - Пловдив утре ще се проведе много важна
Коментари Харесай

Четирилентово околовръстно с осветление разтоварва трафика в Пловдив!

В Областна администрация - Пловдив на следващия ден ще се организира доста значима среща във връзка с ремонта на потя Асеновград-Пловдив, както и плана за Околовръстното шосе, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . Това стана ясно от изказване на кмета Иван Тотев пред публицисти през днешния ден: Най-вероятно на нея ще участва и шефът на АПИ. 
"Към момента сме упълномощили планиране на четирилентов път въз основата на предходния план на АПИ за двулентов. Проектът ще бъде разграничен на стадии - кръговото на Асеновградско шосе и Околовръстното е част от този план, само че ще се извършва дружно с ремонта Асеновградско. Какво следва да се случи? Сега стартират процедурите, които включват приемане на парцеларен проект, одобрение на плана на Експертен съвет и пускане на отчуждаване на земи. 
Това са 100 % аграрни земи и няма да е доста скъпо, ще са нужни 300-400 хиляди лв., които ги има в бюджета на АПИ. Строително-ремонтните действия ще се правят на два стадия. Държавата би трябвало да реши дали да построи и четирите ленти, или единствено две от тях, само че по думите на премиера ще бъдат направени по едно и също време и четирите. Пътят ще бъде с осветяване и ще стане едно прелестно оборудване. В момента целият трафик от Смолянско минава през града, а посредством новото трасе това повече няма да е по този начин ", изясни Тотев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР